Verantwoord ondernemen

In de wereld van vandaag zijn milieu, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijke aandachtspunten.

Duurzaamheid

Taalcentrum Zuid werkt graag op een verantwoorde manier: met zo min mogelijk papier. Zo zorgen we dat teksten, e-mails en vertalingen niet (onnodig) worden geprint. Facturen worden bij voorkeur digitaal verstuurd aan onze klanten en we vragen onze partners dit ook te doen. Duurzaamheid komt daarnaast sterk terug in onder meer ons milieubewuste kantoorvoering.

Eerlijk en helder

Taalcentrum Zuid staat voor eerlijke prijzen tegen goede condities onder heldere voorwaarden. Dat geldt voor zowel onze opdrachtgevers als de medewerkers op kantoor en alle vertalers.

Persoonlijk contact? Graag!

Wat wij vaak horen van opdrachtgevers en leerlingen is dat ze voor ons (blijven) kiezen door onze kwaliteit, professionaliteit én menselijkheid. Met onze persoonlijke benadering creëren we graag een optimale samenwerking met klanten en vertalers. Persoonlijk contact is een must voor ons en we zijn ervan overtuigd dat we u zo het beste product en de beste dienst kunnen bieden.